Interim Management

Interim Managers brengen u de juiste ‘Skills’ wanneer u ze nodig heeft …

Vandaag vragen economische schommelingen een steeds grotere flexibiliteit aan uw bedrijf! Daarom lost Interim Management een tekort aan intern personeel of expertise op korte termijn snel en kwalitatief op.

Of u een klein of groot bedrijf leidt of aan het hoofd staat van een multinational, elke organisatie komt ooit voor momenten te staan wanneer de interne kennis of resources blijken te ontbreken.

Shaft Consulting is een ervaren partner op zowel junior als senior management en directieniveau. Shaft Consulting biedt beide partijen een klankbord tijdens de verschillende stappen van de (tijdelijke) aanwerving.

Door het stellen van de juiste vragen vormen we een correct beeld van de specifieke noden en verwachtingen van zowel onze klant als de Interim Managers of Freelancers. Naast onze inhoudelijke ervaring bieden we ook onze ervaring op contractueel en administratief vlak.

Interim Management laat u toe om de expertise van ervaren Managers snel in te zetten voor een korte of middellange termijn. Volgens de laatste marktonderzoeken, zit de vraag naar tijdelijke managers in de lift. Het flexibel invullen van topfuncties binnen een bedrijf is vandaag een volwaardig alternatief geworden.

Heeft u nood aan een Interim Manager? Neem vrijblijvend contact op voor bijkomende informatie voor het inhuren van een Interim Manager.